BOLIGSTYLING

Etter å ha drevet med nettbutikk i snart 5 år ser vi økende behov for kunder som ønsker å leie møbler og hjelp til boligstyling og interiørveiledning. I dagens marked kan det være vanskelig å skille seg ut. Vi ønsker å bidra til at nettopp din bolig skiller seg ut blant de flere tusen som ligger til salgs. 

Ved å bruke oss til å ordne boligstyling vil du få boligen fortere solgt, høyere verdi, flere klikk (da vi vil dele på sosiale medier) og kjøpere vil få mulighet til å kjøpe bolig som den står. 

Hver uke får vi nyheter tilsendt fra hele verden til vårt sortiment og vi kan derfor garantere deg at din styling vil være ledende i forhold til trender. I tillegg vil ingen styling være lik da vi hele tiden bruker nye varer.

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede et hjem for deg selv eller for salg. Vi har kompetente interiørdesignere som ønsker å gjøre denne prosessen lettere for deg. Len deg tilbake og la oss ta alle de tusen ulike valgene som må tas. Fortell oss dine ønsker, vis bilder av hva du liker eller gi oss frie tøyler. Vi har erfaring fra både små rom til store prosjekter.  

 

P R I S E R :

Interiørkonsulent tjeneste / befaring: kr 1.500,-
Delstyling: fra kr 5.900,-
Fullstyling: fra kr 11.900,-