Frakt & Levering – CADELL DESIGN

Vi tilbyr billige fraktalternativer til våre kunder. Varene leveres innen 2-4 virkedager etter at vi har mottatt betaling, dersom de er på lager. Vi sender varene maks 3 virkedager etter motatt betaling. I fellesferien kan det påløpe noen ekstra dager. Varer som ikke er lagerført har oppgitt antall leveringsdager i produktinformasjonen. Med ønsket levering senere kan du betale leie på kr 495,- pr uke.

 

Alle møbler sendes med fraktselskapet TNT til hele verden. For å gjøre det billigere for dere betaler vi en del av fraktprisen, og prisen som kommer opp for dere er deres tilbud. Antatt leveringstid 7-11 virkedager, og varen(e) leveres hjem til deg. I de fleste tilfeller kontakter transportøren deg før levering.

 

Dekor har pris etter vekt og antall. Dekoret sendes med Bring/Posten. Du mottar epost og SMS når varen(e) er ankommet.

 

Alle lagerførte varer kan også hentes gratis i vårt showroom på onsdager mellom kl. 11-19. Ønsker du å hente varen huker du av alternativer "hent selv" ved bestilling.

 

 

 

Uavhentede Pakker

 

Kjøperen har et ansvar for å oppgi riktig adresse ved bestillingen. Dersom varen må sendes tilbake pga ukorrekt adresse må kjøper betale kostnaden. Dersom kjøper ikke henter varen som er bestilt er ikke kravene til angrerettloven oppfylt.

 

Hvis pakken ikke blir hentet innen 14 dager på postkontoret så blir den sendt i retur til oss. Kunden vil bli belastet med et gebyr pålydende kr 300,- hvis str på pakken er stor vil gebyret øke deretter.