Om oss

Siden er under oppføring.

 

Cadell Design er en møbel- og interiørbutikk med unike egendesignede kolleksjoner og salg av varer fra de ledende interiørleverandørende Eichholtz og Van Roon Living. Vår visjon er at alle skal skape sitt drømmehjem uten . Vi streber etter å være den ledende kanalen for interiørdesign.

 

 

LITT HISTORIKK

Konseptet ble startet i 2014, og allerede i 2015 ble Cadell Design AS opprettet. 

 

 

HEADQUARTER - SHOWROOM 

 

Hele vårt sortiment er utstilt i flere ulike inspirerende rom i vårt showroom på 800 kvm i Stavanger. Showrommet har åpent hver onsdag kl 11 – 19. Ellers kan dere gjerne komme innom hver dag fra kl 10-16. Her jobber også vårt online team både dag og kveld for å betjene alle spørsmål og bestillinger. Vi har også vårt lager på 300 kvm liggende i samme bygg som showrommet, med egen port-utgang.

 

 

MILJØBEVISSTE

 

Kommer

 

 

VÅRE UTSALGSSTEDER

 

 

Cadell Design AS har nettbutikk https://cadelldesign.no, pop-up butikk på Stadionparken (gjelder kun ut Februar), og showroom på Godesetdalen 10 i Stavanger.

 

 

ANDRE TJENESTER..

 

Cadell Design har dyktige ansatte som med de gode interiørleverandør-samarbeidene har mulighet til å påta seg stylingoppdrag både for privatpersoner og bedrifter. Kontakt oss på post@cadelldesign.no for konsultasjon.