Om oss

Cadell Design er en møbel- og interiørbutikk med unike egendesignede kolleksjoner og salg av varer fra de ledende interiørleverandørende Eichholtz og Van Roon Living. Vår visjon er at alle skal skape sitt drømmehjem med kvalitetsmøbler til lav pris. Vi streber etter å være den ledende kanalen for interiørdesign.

 

 

LITT HISTORIKK

Konseptet ble startet i 2014, og allerede i 2015 ble Cadell Design AS opprettet. 

 

 

HEADQUARTER - SHOWROOM 

 

Hele vårt sortiment er utstilt i flere ulike inspirerende rom i vårt showroom på 800 kvm i Stavanger. Showrommet har åpent hver onsdag kl 11 – 19. Her jobber også vårt online team både dag og kveld for å betjene alle spørsmål og bestillinger. Vi har også vårt lager på 300 kvm liggende i samme bygg som showrommet, med egen port-utgang.

 

 

SAMFUNNSBEVISST

 

Vi har stort fokus på å være miljøbevisst med å bruke gjenbruk på emballasje.             Cadell Design har hatt et - års prosjekt til 5 personer om mulighet å være i arbeidslivet som tidligere har hatt sine utfordringer med det å være i fast jobb.

 

 

 

VÅRE UTSALGSSTEDER

 

Cadell Design AS har nettbutikk https://cadelldesign.no, og showroom på Godesetdalen 10 i Stavanger.

 

 

ANDRE TJENESTER..

 

Cadell Design har dyktige ansatte som med de gode interiørleverandør-samarbeidene har mulighet til å påta seg stylingoppdrag både for privatpersoner og bedrifter. Kontakt oss på post@cadelldesign.no eller på tlf: 45155599  for konsultasjon.