Angrefrist

 

Kjøper har 14 dagers angrefrist i hht norsk lov, fra den dagen varen blir mottatt. Ved bestillingsvarer/spesialdesign av møbler gjelder ikke 14 dagers angrefrist. En slik bestilling er bindende. Vi beholder 30% av kjøpesum dersom kunden ønsker å heve kjøpet på en vare som er bestilt inn til kunde. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten gi oss beskjed på mail. Du trenger ikke oppgi grunn.

 

All retur skal på forhånd meldes til Cadell Design. Angrerettskjema får du alltid på mail som vedlegg sammen med leveringsbekreftelsen din ved sendingen av varene. Vi sender ikke dette sammen med dine varer med hensyn til miljøet.

 

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Ved bruk av angreretten plikter kunden å sende varen i retur i samme stand som du mottok den. Varen skal være ubrukt, uskadet og må ligge i sin originalemballasjen. Retur må skje innen 14 dager, regnet fra den dagen du mottok varen. Uavhengig om du har åpnet produktet for å undersøke det, må originalemballasjen benyttes. Dersom dette ikke er tilfellet faller angreretten bort, og du vil få en tilgodelapp for beløpet.

 

 

Returer

 

Ingen returrett på salgsvarer! Ved bruk av angreretten må du selv betale fraktkostnaden som påløper ved retur av produktet. Returskjemaet ligger alltid som vedlegg til leveringsbekreftelsen. Du skal få kjøpesummen som tilgodelapp hos oss.

 

RETURADRESSE: Cadell Design, Boganesgeilen 7, 4032 Stavanger.

Det er viktig at returer ikke sendes som postoppkrav.

 

 

Reklamasjon

 

Ved feil eller mangler på varen ta kontakt på mail snarest mulig. Helst innen 3 dager.

Vi anbefaler at du sjekker emballasjen på varene godt ved henting på post/butikk, og leveransen fra TNT. V 

 

Dersom det er påført skader som skyldes transportselskapet må dette bekreftes før signering.

Hvis du ser at emballasjen er skadet når du henter på posten, si ifra til posten og få et skadeskjema som du fyller ut.

 

VIKTIG: ta bilder av emballasjen og skaden. Send oss en mail med bildene slik at vi kan ordne opp med å sende en ny vare i retur (post@cadelldesign.no), dersom du ikke kan dokumentere skaden i bilder vil det være vanskelig for oss å kunne sende deg en ny vare. Her skal vi prøve å ordne opp så raskt vi klarer.

 

Ved retur pga. feil eller skade betaler vi for frakten.