Reklamasjon & Retur

All informasjon under gjelder kun salg som har skjedd i nettbutikken.

 

 

Angrefrist

 

Kjøper har 14 dagers angrefrist i hht norsk lov, fra den dagen varen blir mottatt. Ved bestillingsvarer/spesialdesign av møbler gjelder ikke 14 dagers angrefrist. En slik bestilling er bindende. Ved bruk av angreretten mottas en byttelapp eller pengene i retur. Denne er gyldig i 12 mnd fra utsendelsesdato. 

 

All retur skal på forhånd meldes til Cadell Design. Send oss en mail til post@cadelldesign.no. Kjøper får dekket betalt sum når varen(e) er motatt hos Cadell Design og gjennomgått for feil og/eller mangler. Varer som ikke oppfyller utsendt standard må dekkes av kjøper selv.

 

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Ved bruk av angreretten plikter kunden å sende varen i retur i samme stand som du mottok den. Varen skal være ubrukt, uskadet og må ligge i sin originalemballasjen. Retur må skje innen 14 dager, regnet fra den dagen du mottok varen. Uavhengig om du har åpnet produktet for å undersøke det, må originalemballasjen benyttes. Dersom dette ikke er tilfellet faller angreretten bort, og du vil få en tilgodelapp for beløpet.

 

 

Returer

 

Ingen returrett på salgsvarer! Ved bruk av angreretten må du selv betale fraktkostnaden som påløper ved retur av produktet. Returskjemaet ligger alltid som vedlegg til leveringsbekreftelsen. Du skal få kjøpesummen som tilgodelapp hos oss.

 

RETURADRESSE: Cadell Design, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.

Det er viktig at returer ikke sendes som postoppkrav.

 

 

Reklamasjon

 

Ved feil eller mangler på varen ta kontakt på mail snarest mulig. Helst innen 3 dager.

Vi anbefaler at du sjekker emballasjen på varene godt ved henting på post/butikk, og leveransen fra TNT. V 

 

Dersom det er påført skader som skyldes transportselskapet må dette bekreftes før signering.

Hvis du ser at emballasjen er skadet når du henter på posten, si ifra til posten og få et skadeskjema som du fyller ut.

 

VIKTIG: ta bilder av emballasjen og skaden. Send oss en mail med bildene slik at vi kan ordne opp med å sende en ny vare i retur (post@cadelldesign.no), dersom du ikke kan dokumentere skaden i bilder vil det være vanskelig for oss å kunne sende deg en ny vare. Her skal vi prøve å ordne opp så raskt vi klarer.

 

Ved retur pga. feil eller skade betaler vi for frakten.

 

 

Ingen returrett eller reklamasjon på salgsvarer kjøpt i showroom eller POP-UP butikk.